Special: Wie is The Answer?

The Anwer, voorprogramma van de AC/DC tour van 2009. Een band die vele geweldige nummers heeft gemaakt, een gitarist die als de gitarist van Led Zeppelin speelt en een zanger die klinkt als Robert Plant, maar wie is The Anwer nu? Klinkt wel mooi de intro, maar nu wil je meer weten toch?

Nou laten we eens gaan beginnen, The Anwer is een band uit Noord-Ierland die voornamelijk hard- en bluesrock speelt. De band bestaat uit 4 leden Cormac Neeson de zanger van de band, Paul Mahon de gitarist, Micky Wates bass gitaar en James Heatley op de drums.

De band heeft al een paar albums uitgebracht waaronder Rise, Everydays Demon (het nieuwe album), Never Too Late, Into The Gutter en nog een paar EP platen.


The Anwer – Keep Believin

Niet alleen heeft The Anwer het podium mogen delen, ook zijn zij het voorprogramma geweest van Aerosmith, The Rolling Stones, The Who, Free, Bad Company en Paul Rodgers. Paul Rodgers vond daarna The Answer de beste band na Free.

Ook leuk om te vermelden is dat zij gebruik maken van dezelfde platenmaatschappij als AC/DC genoemd Albert Records te Australië

De nummers die ze gaan spelen in de komende shows is waarschijlijk: Come Follow Me ~ Walkin Mat ~ Demon Eyes ~ Never Too Late ~ Tonight ~ On And On ~ Under The Sky

Advertenties

~ door Mitch op 6 maart, 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: